INGREDIENTAI:
- 1 vienetas cukraus (rudasis, kubeliai)
- 100 mililitrų putojančio vyno
- šiek tiek citrinos žievelės (papuošimui)
- 6 lašai biterio (Angostura)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į putojantį vyną įmetame cukraus kubelį, įlašiname biterio ir papuošiame citrinos žievele.
Autorius: Fausta
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas cukraus (rudasis, kubeliai)
- 100 mililitrų putojančio vyno
- šiek tiek citrinos žievelės (papuošimui)
- 6 lašai biterio (Angostura)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į putojantį vyną įmetame cukraus kubelį, įlašiname biterio ir papuošiame citrinos žievele.
Autorius: Fausta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI