Kambario temperatūros sviestą iki purumo išsukti su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Miltus, kokosus ir kepimo miltelius įmaišyti į sviesto masę. Įsukti plaktą kiaušinį. Paruoštą tešlą pusvalandį laikyti šaldytuve. Iš ataušusios tešlos tarp delnų suformuoti paplotėlius. Sudėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 150 laipsnių orkaitėje 15 min. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
150 mililitrų cukraus
1 vienetas kiaušinių
500 mililitrų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
250 mililitrų kokosų (drožlės)
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą iki purumo išsukti su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Miltus, kokosus ir kepimo miltelius įmaišyti į sviesto masę. Įsukti plaktą kiaušinį. Paruoštą tešlą pusvalandį laikyti šaldytuve. Iš ataušusios tešlos tarp delnų suformuoti paplotėlius. Sudėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 150 laipsnių orkaitėje 15 min. Skanaus!