Tai kitokia įžymiųjų "Rafaello" saldainiukų versija. Nes šitie saldainiukai yra virti. Skaniausi dar šilti, tiesiai iš puodo su aviečių uogiene.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 500 gramų varškės (neriebios)
- 100 gramų kokosų drožlių
- 2 vienetai kiaušinių trynių
- 2 riekės batono
- 50 gramų sviesto
- 50 gramų cukraus
- 0.5 vieneto apelsinų žievelės
- 1 žiupsnelis druskos
- šiek tiek aviečių uogienės
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę sumaišyti su tryniais, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę, cukrų, įberti du šaukštus kokosų drožlių, viską išmaišyti.
- Nuo batono riekelių nupjauti pluteles ir jas smulkiai sutarkuoti. Trupinius suberti į varškės masę ir išmaišyti.
- Iš varškės masės suvolioti mažus kamuoliukus. Juos 5-8min. virti pasūdytame vandenyje.
- Išvirus, kamuoliukus apvolioti kokosų drožlėse ir valgyti su aviečių uogiene. Galima papuošti mėtų lapeliais.
REKLAMA