INGREDIENTAI:
- 5 vienetai obuolių
- 100 gramų kiaulės lašinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- šiek tiek prieskonių
- 3 kilogramai kiškienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui papildomai reiks: acto 1 stiklinė, vandens 6 stiklinės, druskos, prieskonių.
Palaikykite mažiausiai valandą kiškį marinate. Kiškį padalinkite į 4 dalis ir prismaigstykite lašinukais. Kepkite orkaitėje, negiliame inde, kol paruduos. Kad kiškis nedegtų apšlakstykite jį riebalais ar sviestu. Vėliau kiškį padalinkite porcijomis, sudėkite į puodą, įpilkite sultis, kurios liko nuo kepimo, sudėkite obuolius ir apie 50 min. troškinkite uždarytame puode, orkaitėje.
REKLAMA