• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 150 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 0.5 stiklinės acto
  • 2 stiklinės raudonojo vyno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 vienetas kiškienos (kiškis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Galima kepti ir ant žarijų, mėsą taip pat vis apšlakstant marinatu.
    Skanaus

Autorius: Odeta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 150 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 0.5 stiklinės acto
  • 2 stiklinės raudonojo vyno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 vienetas kiškienos (kiškis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Galima kepti ir ant žarijų, mėsą taip pat vis apšlakstant marinatu.
    Skanaus

Autorius: Odeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų