Karštame vandenyje ištirpinti pusę normos medaus, sudėti cukrų ir užvirti. Bulvių krakmolą ištirpinti šaltame virintame vandenyje, įpilti į verdantį sirupą ir, pastoviai maišant, užvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinų sultis ir likusį medų. Kisielių gerai išmaišyti ir atšaldyti.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
50 gramų cukraus
40 gramų krakmolo
150 gramų medaus
800 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karštame vandenyje ištirpinti pusę normos medaus, sudėti cukrų ir užvirti. Bulvių krakmolą ištirpinti šaltame virintame vandenyje, įpilti į verdantį sirupą ir, pastoviai maišant, užvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinų sultis ir likusį medų. Kisielių gerai išmaišyti ir atšaldyti.