• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ananasų (konservuoti)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 500 gramų vištos filė
  • 8 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 10 valgomųjų šaukštų sojos padažo
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į indą, supilti 4 šaukštus sojos padažo, įberti truputį pipirų ir išmaišyti.
    Gilioje keptuvėje sumaišyti actą, 6 šaukštus sojos padažo, pomidorų pastą ir truputį viską pašildyti.
    Tada sudėti po truputį cukrų, įpilti truputį vandens, po to paprikos juosteles, supjaustytus ananasus ir pomidorus.
    Paragauti ar nerūgštu ir, jei rūgštu, įdėti dar cukraus.
    Padažą troškinti ant silpnos ugnies apie 10 min.
    Daržovės turi likti traškios, o padažas turi būti tirštokas.
    Vištienos gabaliukus apkepinti atskirai, sudėti į padažą ir dar paroškinti apie 5-10 min.
    Skanaus.

Autorius: Gediminas

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ananasų (konservuoti)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 500 gramų vištos filė
  • 8 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 10 valgomųjų šaukštų sojos padažo
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į indą, supilti 4 šaukštus sojos padažo, įberti truputį pipirų ir išmaišyti.
    Gilioje keptuvėje sumaišyti actą, 6 šaukštus sojos padažo, pomidorų pastą ir truputį viską pašildyti.
    Tada sudėti po truputį cukrų, įpilti truputį vandens, po to paprikos juosteles, supjaustytus ananasus ir pomidorus.
    Paragauti ar nerūgštu ir, jei rūgštu, įdėti dar cukraus.
    Padažą troškinti ant silpnos ugnies apie 10 min.
    Daržovės turi likti traškios, o padažas turi būti tirštokas.
    Vištienos gabaliukus apkepinti atskirai, sudėti į padažą ir dar paroškinti apie 5-10 min.
    Skanaus.

Autorius: Gediminas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų