1. Elnieną supjaustykite smulkiais gabalėliais - maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm pločio. apipilkite šviesiu sojos padažu, dėkite 2 šaukštus krakmolo, žvėrienos prieskonių, gerai viską išmaišykite ir palikite maždaug 15 min pasimarinuoti.
3. Išgaubtoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant stiprios apkepkite mėsos gabaliukus maišydami. Mėsai apskrudus, dėkite susmulkintas paprikas ir česnakus. Nuolat maišykite, pilkite sultinį ir austrių padažą. Sudėkite svogūnus. Troškinkite maišydami kol pasidarys tiršta ruda masė.
Patiekite su lipniais ryžiais.
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
2 česnakų
2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
2 vienetai paprikų (geltona, raudona)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek svogūnų (laiškai)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 stiklinė sultinio (daržovių)
2 valgomieji šaukštai austrių padažo
500 gramų elnienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Elnieną supjaustykite smulkiais gabalėliais - maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm pločio. apipilkite šviesiu sojos padažu, dėkite 2 šaukštus krakmolo, žvėrienos prieskonių, gerai viską išmaišykite ir palikite maždaug 15 min pasimarinuoti.
3. Išgaubtoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant stiprios apkepkite mėsos gabaliukus maišydami. Mėsai apskrudus, dėkite susmulkintas paprikas ir česnakus. Nuolat maišykite, pilkite sultinį ir austrių padažą. Sudėkite svogūnus. Troškinkite maišydami kol pasidarys tiršta ruda masė.