• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištos filė
  • 80 gramų sviesto
  • 1 žiupsnelis petražolių
  • 1 žiupsnelis krapų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištos filė
  • 80 gramų sviesto
  • 1 žiupsnelis petražolių
  • 1 žiupsnelis krapų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles perpjauti, kad gautųsi 4 gabalai.
    Juos gerai išmušti, kol taps ploni, kaip popierius.
  2. Sviestą šiek tiek pašildyti ir į jį subėrus petražoles, krapus, sumaišyti ir padaryti 4 rutuliukus.
  3. Rutuliuką patalpinti ant vištienos "išmušos" krašto, susukti į kotletuką, uždengti kraštukus.
  4. Tada merkti į kiaušinio plakinį (kiaušinis, druska, pipirai) ir apvolioti džiūvėsiuose.
    Pakartoti tai porą kartų.
  5. Kepti karštame aliejuje.

    Patiekti su norimu garnyru.

    Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų