Papildomai reikės: Svogūnų laiškų Petražolių Pomidorų arba paprikos
Kietai virtus kiaušinius sutarkuoti burokine tarka. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki auksinės spalvos. Pakepintus svogūnus, supilti į sietelį, kad nubėgtų aliejaus perteklius. Po to kiaušinius ir svogūnus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti su majonezu. Pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Druskos reikia dėti daugiau, nes ji kitą dieną kažkur stebuklingai "išgaruoja". Salotas galima pabarstyti smulkiai kapotais svogūnų laiškais, petražolėmis ir pan.
Rekomenduoju šias salotas valgyti TIK KITĄ DIENĄ, nes salotų skonis visiškai kitoks, negu ką tik pagamintų, skanaus :)
Autorius: DarkSecret
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
6 vienetai kiaušinių (kietai virti)
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai reikės: Svogūnų laiškų Petražolių Pomidorų arba paprikos
Kietai virtus kiaušinius sutarkuoti burokine tarka. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki auksinės spalvos. Pakepintus svogūnus, supilti į sietelį, kad nubėgtų aliejaus perteklius. Po to kiaušinius ir svogūnus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti su majonezu. Pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Druskos reikia dėti daugiau, nes ji kitą dieną kažkur stebuklingai "išgaruoja". Salotas galima pabarstyti smulkiai kapotais svogūnų laiškais, petražolėmis ir pan.
Rekomenduoju šias salotas valgyti TIK KITĄ DIENĄ, nes salotų skonis visiškai kitoks, negu ką tik pagamintų, skanaus :)