Su mėgiamais prieskoniais, kiaušinių (ne virtų), 2 šaukštais krakmolo paruošiu faršą. Įdarui sutarkuoju burokine tarka kietai virtus kiaušinius ir lydytą sūrį, sudedu keptus svogūnus. Darau „zrazus“: dedu į faršo vidų įdarą ir formuoju mažų cepelinų dydžio formos kepsniukus, kuriuos apvolioju džiuvėsiuose. Dedu į stiklinį puodą, kuriame troškinsiu. Bulves nuskutu, sudedu į dubenį, užpilu kelis šaukštus sojos padažo ir balzamiko acto, užberiu druskos (dar galima smulkinto česnako) ir išmaišau (bulvės bus gražiai rudos). Ant viršaus sudedu paruoštas bulves. Uždengiu ir kepu apie 1 val. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus!
Autorius: Daiva
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
1 kilogramas bulvių
šiek tiek česnakų
2 valgomieji šaukštai krakmolo
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
šiek tiek acto (balzamiko)
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek kvapiųjų pipirų
1 vienetas lydyto sūrio (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Su mėgiamais prieskoniais, kiaušinių (ne virtų), 2 šaukštais krakmolo paruošiu faršą. Įdarui sutarkuoju burokine tarka kietai virtus kiaušinius ir lydytą sūrį, sudedu keptus svogūnus. Darau „zrazus“: dedu į faršo vidų įdarą ir formuoju mažų cepelinų dydžio formos kepsniukus, kuriuos apvolioju džiuvėsiuose. Dedu į stiklinį puodą, kuriame troškinsiu. Bulves nuskutu, sudedu į dubenį, užpilu kelis šaukštus sojos padažo ir balzamiko acto, užberiu druskos (dar galima smulkinto česnako) ir išmaišau (bulvės bus gražiai rudos). Ant viršaus sudedu paruoštas bulves. Uždengiu ir kepu apie 1 val. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus!