Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais. Svogūnus supjaustome žiedais. Mėsą išmaišome su druska ir maltais pipirais. Į vandenį įmaišome actą ir supilame ant mėsos. Ant mėsos sudedame svogūnus ir išmaišome. Laikome šaltai apie 4 valandas. Kepame šašlykinėje. Skanaus :-)
Autorius: Veronika
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
4 vienetai svogūnų
2 kilogramai kiaulės prandinės
100 gramų acto (9 proc.)
150 mililitrų vandens
1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais. Svogūnus supjaustome žiedais. Mėsą išmaišome su druska ir maltais pipirais. Į vandenį įmaišome actą ir supilame ant mėsos. Ant mėsos sudedame svogūnus ir išmaišome. Laikome šaltai apie 4 valandas. Kepame šašlykinėje. Skanaus :-)