• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos kumpio
  • 100 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • 0.5 litro grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite juostelėmis, pagardinkite prieskoniais ir palikite valandai. Tada dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakepkite. Įpilkite truputį vandens ir troškinkite uždengę apie 40 min. Sudėkite mėsytę į puodą. Grybus pakepinkite svieste su svogūnu. Sudėkite grietinę, paprieskoniuokite ir supilkite ant mėsos. Tada uždenkite ir dar keletą minučių patroškinkite. Jei turite įdėkite krapų.

Autorius: Tutsi

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos kumpio
  • 100 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • 0.5 litro grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite juostelėmis, pagardinkite prieskoniais ir palikite valandai. Tada dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakepkite. Įpilkite truputį vandens ir troškinkite uždengę apie 40 min. Sudėkite mėsytę į puodą. Grybus pakepinkite svieste su svogūnu. Sudėkite grietinę, paprieskoniuokite ir supilkite ant mėsos. Tada uždenkite ir dar keletą minučių patroškinkite. Jei turite įdėkite krapų.

Autorius: Tutsi

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų