Faršą sumaišyti su ananasų gabaliukais, pakepintais sezamais, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Pasūdyti ir papipirinti. Suformuoti apvalius teftelius, apkepinti aliejuje iš visų pusių. Papriką, morkas, šparagines pupeles supjaustyti kubeliais ir apkepinti gilioje keptuvėje, sudėti smulkintą svogūną. Tada sudėti į daržoves teftelius, įpilti truputį ananasų sirupo ir grietinės. Troškinti apie 10 min. Patiekti su ryžiais.
Autorius: Roma
INGREDIENTAI:
100 gramų ananasų (konservuoti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
200 gramų morkų
200 gramų paprikų
2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
100 gramų svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek grietinės
200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą sumaišyti su ananasų gabaliukais, pakepintais sezamais, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Pasūdyti ir papipirinti. Suformuoti apvalius teftelius, apkepinti aliejuje iš visų pusių. Papriką, morkas, šparagines pupeles supjaustyti kubeliais ir apkepinti gilioje keptuvėje, sudėti smulkintą svogūną. Tada sudėti į daržoves teftelius, įpilti truputį ananasų sirupo ir grietinės. Troškinti apie 10 min. Patiekti su ryžiais.