10 vienetų kiaulienos kumpio (virtas, griežinėliai)
šiek tiek grietinėlės
1 kilogramas kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustyti į 20 riekelių ir įtrinti druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Ant kiekvienos nugarinės riekelės dėti po pesę kumpio griežinėlio, suvynioti ir persmeigti dantų krapštuku. Suktinukus sudėti į kepimo indą. Į tą patį kepimo indą sudėti supjaustytą morką, svogūną, susmulkintą česnaką, petražoles, raudonėlius bei sutrintus, be odelių pomidorus. Viską apibarstykite prieskoniais, užpilkite grietinėle ir kepkite apie 45-50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekti karštus su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
5 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
10 vienetų kiaulienos kumpio (virtas, griežinėliai)
šiek tiek grietinėlės
1 kilogramas kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustyti į 20 riekelių ir įtrinti druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Ant kiekvienos nugarinės riekelės dėti po pesę kumpio griežinėlio, suvynioti ir persmeigti dantų krapštuku. Suktinukus sudėti į kepimo indą. Į tą patį kepimo indą sudėti supjaustytą morką, svogūną, susmulkintą česnaką, petražoles, raudonėlius bei sutrintus, be odelių pomidorus. Viską apibarstykite prieskoniais, užpilkite grietinėle ir kepkite apie 45-50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekti karštus su mėgstamu garnyru. Skanaus!