Kiaulienos suktinukai sluoksniuotoje tešloje pagaminami labai paprastai, bet skoniu ir išvaizda gali priminti prabangaus restorano patiekalą. Šiais suktinukais tikrai nustebinsite šeimyną, be to, kiekvienas galės pasirinkti kaip juos valgyti – tiesiog vienus ar su šviežiomis daržovėmis ir įvairiais padažais. Kadangi suktinukai jau iškepti sluoksniuotoje tešloje, todėl tai kaip ir du patiekalai viename.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 800 gramų kiaulės nugarinės
- 400 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
- 0.5 vieneto raudonosios paprikos (vidutinio dydžio )
- 0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (mažo)
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 skiltelės česnakų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 8
REKLAMA