• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulienos šonkaulių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 250 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus supjaustyti taip, kad viename gabaliuke būtų po 3-4 kauliukus.
    Morkas, salierus ir porą supjaustyti kubeliais.
    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
    Šonkaulius ištrinti su druska, pipirais ir kepti ant stiprios ugnies po 2-3 min. iš abiejų pusių.
    Daržoves (išskyrus svogūnus) troškinti ant vidutinės ugnies apie 5 min. Tada supilti vyną ir patroškinti, kol skystis išgaruos per pusę. Sudėti šonkaulius, įpilti vandens, kad apsemtų (2-3 cm virš šonkaulių) ir troškinti ant silpnos ugnies, uždengus, apie 1,5-2 val.
    Kol troškinasi mėsa, apkepti svieste svogūnus, įberti miltų ir kepti maišant 1 min.
    Iš troškinio ištraukti šonkaulius, padažą užvirinti ir sudėti svogūnų masę. Dar patroškinti 3-5 min.

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulienos šonkaulių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 250 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus supjaustyti taip, kad viename gabaliuke būtų po 3-4 kauliukus.
    Morkas, salierus ir porą supjaustyti kubeliais.
    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
    Šonkaulius ištrinti su druska, pipirais ir kepti ant stiprios ugnies po 2-3 min. iš abiejų pusių.
    Daržoves (išskyrus svogūnus) troškinti ant vidutinės ugnies apie 5 min. Tada supilti vyną ir patroškinti, kol skystis išgaruos per pusę. Sudėti šonkaulius, įpilti vandens, kad apsemtų (2-3 cm virš šonkaulių) ir troškinti ant silpnos ugnies, uždengus, apie 1,5-2 val.
    Kol troškinasi mėsa, apkepti svieste svogūnus, įberti miltų ir kepti maišant 1 min.
    Iš troškinio ištraukti šonkaulius, padažą užvirinti ir sudėti svogūnų masę. Dar patroškinti 3-5 min.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų