• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų garstyčių
  • 500 gramų kiaulės šoninės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (smulki)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.
    Jas ištrinkite druska, maltais juodaisiais piprais bei kariu ir patepkite garstyčiomis.
    Taip marinuojamą mėsą galite šaldytuve laikyti kelias dienas, arba kepti po kelių marinavimosi valandų.
    Mėsą kepkite keptuvėje tol, kol išsilydys didžioji dalis riebalų.
    Patiekite su daržovėmis, pomidorų padažu, krienais, garstyčiomis, ar kitu mėgiamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų garstyčių
  • 500 gramų kiaulės šoninės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (smulki)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.
    Jas ištrinkite druska, maltais juodaisiais piprais bei kariu ir patepkite garstyčiomis.
    Taip marinuojamą mėsą galite šaldytuve laikyti kelias dienas, arba kepti po kelių marinavimosi valandų.
    Mėsą kepkite keptuvėje tol, kol išsilydys didžioji dalis riebalų.
    Patiekite su daržovėmis, pomidorų padažu, krienais, garstyčiomis, ar kitu mėgiamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų