Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis. Jas ištrinkite druska, maltais juodaisiais piprais bei kariu ir patepkite garstyčiomis. Taip marinuojamą mėsą galite šaldytuve laikyti kelias dienas, arba kepti po kelių marinavimosi valandų. Mėsą kepkite keptuvėje tol, kol išsilydys didžioji dalis riebalų. Patiekite su daržovėmis, pomidorų padažu, krienais, garstyčiomis, ar kitu mėgiamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
50 gramų garstyčių
500 gramų kiaulės šoninės
1 arbatinis šaukštelis druskos (smulki)
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis. Jas ištrinkite druska, maltais juodaisiais piprais bei kariu ir patepkite garstyčiomis. Taip marinuojamą mėsą galite šaldytuve laikyti kelias dienas, arba kepti po kelių marinavimosi valandų. Mėsą kepkite keptuvėje tol, kol išsilydys didžioji dalis riebalų. Patiekite su daržovėmis, pomidorų padažu, krienais, garstyčiomis, ar kitu mėgiamu garnyru. Skanaus.