• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų (žalios)
  • 0.5 litro granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome 2-3 cm dydžio gabaliukais.
    Citrinas ir svogūnus supjaustome plonais griežinėliais.
    Į dubenį sudedame mėsą, citrinas, svogūnus, prieskonius ir išmaišome, paspaudant rankomis.
    Užpilame viską granatų sultimis ir dedame į šaldytuvą 16-18 valandų.
    Išmarinuotą mėsą kepame grilyje.

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų (žalios)
  • 0.5 litro granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome 2-3 cm dydžio gabaliukais.
    Citrinas ir svogūnus supjaustome plonais griežinėliais.
    Į dubenį sudedame mėsą, citrinas, svogūnus, prieskonius ir išmaišome, paspaudant rankomis.
    Užpilame viską granatų sultimis ir dedame į šaldytuvą 16-18 valandų.
    Išmarinuotą mėsą kepame grilyje.

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų