INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų (žalios)
- 0.5 litro granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome 2-3 cm dydžio gabaliukais.
Citrinas ir svogūnus supjaustome plonais griežinėliais.
Į dubenį sudedame mėsą, citrinas, svogūnus, prieskonius ir išmaišome, paspaudant rankomis.
Užpilame viską granatų sultimis ir dedame į šaldytuvą 16-18 valandų.
Išmarinuotą mėsą kepame grilyje.
Autorius: Roma
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų (žalios)
- 0.5 litro granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome 2-3 cm dydžio gabaliukais.
Citrinas ir svogūnus supjaustome plonais griežinėliais.
Į dubenį sudedame mėsą, citrinas, svogūnus, prieskonius ir išmaišome, paspaudant rankomis.
Užpilame viską granatų sultimis ir dedame į šaldytuvą 16-18 valandų.
Išmarinuotą mėsą kepame grilyje.
Autorius: Roma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI