Sprandinę supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabaliukais. Sumaišykite mėsą su druska ir pipirais. Pomidorus ir svogūną supjaustykite griežinėliais, česnaką sugrūskite, o žalumynus susmulkinkite. Mėsą sumaišykite su pomidorais, svogūnu, česnakais ir žalumynais. Viską užpilkite aliejumi ir dar kartą išmaišykite. Palikite marinuotis 4-6 val. Bent du kartus mėsą permaišykite. Kepkite ant laužo ar griliuje.
Skanaus :-)
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
2 česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
1 sauja krapų
1 sauja petražolių
2 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas kiaulės nugarinės (arba sprandinė)
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sprandinę supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabaliukais. Sumaišykite mėsą su druska ir pipirais. Pomidorus ir svogūną supjaustykite griežinėliais, česnaką sugrūskite, o žalumynus susmulkinkite. Mėsą sumaišykite su pomidorais, svogūnu, česnakais ir žalumynais. Viską užpilkite aliejumi ir dar kartą išmaišykite. Palikite marinuotis 4-6 val. Bent du kartus mėsą permaišykite. Kepkite ant laužo ar griliuje.