Kiaulienos nugarinę supjaustome 2,5 cm storio kepsniais. Mėsą talpiname į indą, padruskiname, papipiriname, sumaišome su susmulkintu svogūnu ir česnaku, užpilame citrinos sultimis. Šaldytuve laikome nuo 6 iki 8 valandų. Mėsą kepame kartu su svogūnų žiedais virš įkaitusių žarijų.
Autorius: Roma
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
1 vienetas česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustome 2,5 cm storio kepsniais. Mėsą talpiname į indą, padruskiname, papipiriname, sumaišome su susmulkintu svogūnu ir česnaku, užpilame citrinos sultimis. Šaldytuve laikome nuo 6 iki 8 valandų. Mėsą kepame kartu su svogūnų žiedais virš įkaitusių žarijų.