Mėsą supjaustykite gabaliukais, papipirinkite ir pasūdykite, įpilkite arbatą, pridėkite lauro lapus, majonezą ir viską kruopščiai išmaišykite. Marinuokite mėsą apie 4-5 val. Išmarinuotą mėsą sumaukite ant iešmų ir kepkite. Skanaus!
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 kilogramas kiaulienos kumpio
3 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
2 stiklinės arbatos (stirpi juoda)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite gabaliukais, papipirinkite ir pasūdykite, įpilkite arbatą, pridėkite lauro lapus, majonezą ir viską kruopščiai išmaišykite. Marinuokite mėsą apie 4-5 val. Išmarinuotą mėsą sumaukite ant iešmų ir kepkite. Skanaus!