pirmiausiai supjaustome nugarinę ar sprandinę gabaliukais (maždaug degtukų dėžutės dydžio). Išmaišome mėsą su druska ir pipirais, sudedame svogūnų žiedus ir užpilame sultimis. Marinuojame apie 2 paras. Jei nepamiršite, karts nuo karto mėsą pamaišykite.
Kepkite ant žarijų.
SKANAUS
Autorius: Albina
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
1.5 kilogramo kiaulienos
0.5 litro pomidorų sulčių
1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošiame mėsą:
pirmiausiai supjaustome nugarinę ar sprandinę gabaliukais (maždaug degtukų dėžutės dydžio). Išmaišome mėsą su druska ir pipirais, sudedame svogūnų žiedus ir užpilame sultimis. Marinuojame apie 2 paras. Jei nepamiršite, karts nuo karto mėsą pamaišykite.