• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos (nugarinė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai čili pipirų (nedideli)
  • 1 gabalas imbierų (šaknis, tarkuota)
  • 3 vienetai citrinų (sultys)
  • 2 stiklinės prieskonių (cukranendrių cukraus mišinys)
  • 2 valgomieji šaukštai gvazdikėlių
  • 1 vienetas čiobrelių (šakelė)
  • 1 žiupsnelis muskato
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodi, šviežiai malti)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos (nugarinė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai čili pipirų (nedideli)
  • 1 gabalas imbierų (šaknis, tarkuota)
  • 3 vienetai citrinų (sultys)
  • 2 stiklinės prieskonių (cukranendrių cukraus mišinys)
  • 2 valgomieji šaukštai gvazdikėlių
  • 1 vienetas čiobrelių (šakelė)
  • 1 žiupsnelis muskato
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodi, šviežiai malti)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti storais griežiniais. Likusius komponentus sudėti į maišytuvą arba sutrinti smulkintuvu. Gautoje masėje marinuoti mėsą apie 4 valandas. Kepti grilyje ant grotelių, apverčiant, apie 10 - 12 minučių.

    Laaabai skanu.

Autorius: Vytas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų