INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas kiaulienos (nugarinė)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 skiltelės česnakų
- 2 vienetai čili pipirų (nedideli)
- 1 gabalas imbierų (šaknis, tarkuota)
- 3 vienetai citrinų (sultys)
- 2 stiklinės prieskonių (cukranendrių cukraus mišinys)
- 2 valgomieji šaukštai gvazdikėlių
- 1 vienetas čiobrelių (šakelė)
- 1 žiupsnelis muskato
- 1 žiupsnelis cinamono
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pipirai (juodi, šviežiai malti)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti storais griežiniais. Likusius komponentus sudėti į maišytuvą arba sutrinti smulkintuvu. Gautoje masėje marinuoti mėsą apie 4 valandas. Kepti grilyje ant grotelių, apverčiant, apie 10 - 12 minučių.
Laaabai skanu.
Autorius: Vytas
REKLAMA