Faršą, kiaušinį, maltus džiuvėsius, smulkiai pjaustytą svogūną sudėti į dubenį, pabarstyti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis juostelėmis, apibarstyti druska. Iš mėsos padaryti 4 maltinukus. Ant jų viršaus dėti majonezą, tarkuotą sūrį ir džiovintus pjaustytus obuoliukus. Maltinius ir bulves sudėti į riebalais pateptą kepimo formą. Kepti apie 40-45 min įkaitintoje 200 - 220 C orkaitėje. Iškepus galima valgyti su mėgstamomis daržovėmis. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek obuolių (šviežiai džiovinti)
1 vienetas svogūnų
250 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
4 valgomieji šaukštai majonezo
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą, kiaušinį, maltus džiuvėsius, smulkiai pjaustytą svogūną sudėti į dubenį, pabarstyti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis juostelėmis, apibarstyti druska. Iš mėsos padaryti 4 maltinukus. Ant jų viršaus dėti majonezą, tarkuotą sūrį ir džiovintus pjaustytus obuoliukus. Maltinius ir bulves sudėti į riebalais pateptą kepimo formą. Kepti apie 40-45 min įkaitintoje 200 - 220 C orkaitėje. Iškepus galima valgyti su mėgstamomis daržovėmis. Skanaus!