• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek obuolių (šviežiai džiovinti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą, kiaušinį, maltus džiuvėsius, smulkiai pjaustytą svogūną sudėti į dubenį, pabarstyti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti.
    Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis juostelėmis, apibarstyti druska.
    Iš mėsos padaryti 4 maltinukus. Ant jų viršaus dėti majonezą, tarkuotą sūrį ir džiovintus pjaustytus obuoliukus.
    Maltinius ir bulves sudėti į riebalais pateptą kepimo formą.
    Kepti apie 40-45 min įkaitintoje 200 - 220 C orkaitėje.
    Iškepus galima valgyti su mėgstamomis daržovėmis.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek obuolių (šviežiai džiovinti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą, kiaušinį, maltus džiuvėsius, smulkiai pjaustytą svogūną sudėti į dubenį, pabarstyti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti.
    Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis juostelėmis, apibarstyti druska.
    Iš mėsos padaryti 4 maltinukus. Ant jų viršaus dėti majonezą, tarkuotą sūrį ir džiovintus pjaustytus obuoliukus.
    Maltinius ir bulves sudėti į riebalais pateptą kepimo formą.
    Kepti apie 40-45 min įkaitintoje 200 - 220 C orkaitėje.
    Iškepus galima valgyti su mėgstamomis daržovėmis.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų