INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 kilogramo kiaulienos (malta)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 vienetai batono (riekutės)
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek pieno
- 15 gramų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono riekutes išmirkykite piene ir sudėkite į maltą kiaulieną, įberkite druskos, maltų pipirų, smulkiai supjaustytą svogūną, įmuškite vieną kiaušinį. Viską gerai išmaišykite ir darykite ovalios formos kotletus. Po to kotletus suvilgykite plaktu kiaušiniu, apvoliokite džiūvesėliais ir kepkite 8-10 min. karštuose riebaluose. Garnyrui tinka virtos, keptos bulvės, makaronai ir įvairios daržovės.
REKLAMA