Kiaulieną supjaustyti vidutinio storumo kepsneliais (gaunasi apie 6-7). Sutrinti česnaką. Jį sumaišyti su druska pipirais, sojos padažu ir aliejumi. Paruoštu česnakiniu marinatu apipilti mėsą, sudėti žiedais supjaustytą svogūną ir išmaišyti. Palikti šaltai 1 dienai, kad mėsa pasimarinuotų. Kepti orkaitėje (180° C apie 20-30 min.) arba ant laužo.
Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
4 česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
3 valgomieji šaukštai sojos padažo
1 kilogramas kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti vidutinio storumo kepsneliais (gaunasi apie 6-7). Sutrinti česnaką. Jį sumaišyti su druska pipirais, sojos padažu ir aliejumi. Paruoštu česnakiniu marinatu apipilti mėsą, sudėti žiedais supjaustytą svogūną ir išmaišyti. Palikti šaltai 1 dienai, kad mėsa pasimarinuotų. Kepti orkaitėje (180° C apie 20-30 min.) arba ant laužo.