• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti vidutinio storumo kepsneliais (gaunasi apie 6-7).
    Sutrinti česnaką. Jį sumaišyti su druska pipirais, sojos padažu ir aliejumi.
    Paruoštu česnakiniu marinatu apipilti mėsą, sudėti žiedais supjaustytą svogūną ir išmaišyti.
    Palikti šaltai 1 dienai, kad mėsa pasimarinuotų.
    Kepti orkaitėje (180° C apie 20-30 min.) arba ant laužo.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti vidutinio storumo kepsneliais (gaunasi apie 6-7).
    Sutrinti česnaką. Jį sumaišyti su druska pipirais, sojos padažu ir aliejumi.
    Paruoštu česnakiniu marinatu apipilti mėsą, sudėti žiedais supjaustytą svogūną ir išmaišyti.
    Palikti šaltai 1 dienai, kad mėsa pasimarinuotų.
    Kepti orkaitėje (180° C apie 20-30 min.) arba ant laužo.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų