• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų sūris
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų sūris
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjaustykite vidutinio storio riekelėmis, pabarstykite druska bei pipirais ir išmuškite iš abiejų pusių. Mėsos gabaliukus sudėkite į kepimo formą, ant kiekvienos riekelės uždėkite po ananaso griežinėlį ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

    Paruoštą patiekalą kepkite 30-40 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Patiekalą taip pat galima kepti ir grilyje, tačiau tuomet ananasą ir sūrį dėkite kai mėsa pakeps.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų