REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 14
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustome kepsneliais (apie 1-1,5 cm storio), pasūdome, pabarstome pipirais ir užpilame kefyru. Paliekame marinuotis (geriausiai per naktį).
- Marinuotus kepsnelius apkepame keptuvėje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių po 2 min.
- Į aliejumi išteptą skardą sudedame apkepintus kepsnelius, ant kiekvieno kepsnelio dedame po griežinėlį ananaso ir į ananaso griežinėlio vidų po alyvuogę. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp. orkaitę 20 - 30 min.
- Likus 10 min. iki kepimo pabaigos supilame ananasų sultis, kurios liko indelyje ir kepame, kol sūris gražiai apskrus.
- Papuošiame žalumynais. Aš dar padariau rožes iš bulvių.
Skanaus.
REKLAMA