INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (smulkiai susmulkintas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio čiobrelių (džiovinti)
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų (pjaustytos nedideliais gabalėliais)
- 2 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
- 0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino
- 2 vienetai svogūnų (smulkiaia pjaustyti)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 stiklinė obuolių sulčių
- 500 gramų kiaulės nugarinės (supjaustyta nedideliais gabaliukais)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 stiklinės sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsos gabaliukus apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje kelias minutes; išimti. Toje pačioje keptuvėje apkepti svogūnus su česnakais. Sudėti atgal mėsą, morkas, užpilti sultimis, sultiniu ir suberti prieskonius. Užvirinti, uždengti ir troškinti apie 40 min, kol kiauliena ir morkos suminkštės. Suberti nuluptus ir stambiau supjaustytus obuolius, dar patroškinti apie 5 minutes. Pasūdyti. Pateikti su makaronais, bulvėmis ar ryžiais.
Autorius: http://forelle.blogas.lt