• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (nubrauktas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų kiaulienos (filė)
  • 200 mililitrų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kepsnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite kvadratiniais gabalėliais kiaulienos filė. Griežinėliais supjaustykite svogūną. Į dubenį supilkite citrinų sultis, vandenį, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir viską gerai išmaišykite. Į paruoštą marinatą sudėkite mėsą ir svogūnus. Palikite šaltai 5 val. Suverkite jau išsimarinavusią mėsą ant medinių iešmelių ir kepkite kepsninėje apie 15 min.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (nubrauktas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų kiaulienos (filė)
  • 200 mililitrų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kepsnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite kvadratiniais gabalėliais kiaulienos filė. Griežinėliais supjaustykite svogūną. Į dubenį supilkite citrinų sultis, vandenį, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir viską gerai išmaišykite. Į paruoštą marinatą sudėkite mėsą ir svogūnus. Palikite šaltai 5 val. Suverkite jau išsimarinavusią mėsą ant medinių iešmelių ir kepkite kepsninėje apie 15 min.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų