Supjaustykite kvadratiniais gabalėliais kiaulienos filė. Griežinėliais supjaustykite svogūną. Į dubenį supilkite citrinų sultis, vandenį, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir viską gerai išmaišykite. Į paruoštą marinatą sudėkite mėsą ir svogūnus. Palikite šaltai 5 val. Suverkite jau išsimarinavusią mėsą ant medinių iešmelių ir kepkite kepsninėje apie 15 min.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (nubrauktas)
1 vienetas svogūnų
600 gramų kiaulienos (filė)
200 mililitrų vandens
1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite kvadratiniais gabalėliais kiaulienos filė. Griežinėliais supjaustykite svogūną. Į dubenį supilkite citrinų sultis, vandenį, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir viską gerai išmaišykite. Į paruoštą marinatą sudėkite mėsą ir svogūnus. Palikite šaltai 5 val. Suverkite jau išsimarinavusią mėsą ant medinių iešmelių ir kepkite kepsninėje apie 15 min.