• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • 2 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (SANTA MARIA)
  • 350 gramų pomidorų pastos (konservuoti su sultimis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 300 mililitrų alaus
  • šiek tiek žalumynų (švieži: krapai, petražolės)
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos (malta)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • 2 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (SANTA MARIA)
  • 350 gramų pomidorų pastos (konservuoti su sultimis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 300 mililitrų alaus
  • šiek tiek žalumynų (švieži: krapai, petražolės)
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos (malta)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientai nurodyti 4 asmenims.

    Supjaustykite kiaulieną kubeliais, česnaką ir svogūną – griežinėliais. Keptuvėje pakaitinkite aliejų ir pakepkite mėsą. Tada įdėkite svogūnus ir česnaką. Sumažinę ugnį, kepkite 5-7 min. Pagardinkite SANTA MARIA juodaisiais pipirais ir saldžiąja paprika.
    Vėliau sudėkite pomidorus ir įpilkite alų. Troškinkite maždaug 30 min. Patiekite su šviežiomis žolelėmis ir keptomis arba virtomis bulvėmis.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų