Kiaulienos gabaliukus pagardiname prieskoniais, pipirais, bei druska ir kepame keptuvėje. Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepame aliejuje. Pieną išplakame su garstyčiom, pomidorų padažu, krapais, miltais ir trupučiu druskos. Kai mėsa baigia kepti, supilame padažą, svogūnus ir viską mentele maišome, kol padažas pradeda tirštėti. Tiekiame su bulvių koše.
Autorius: pijokas nr2
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 arbatinis šaukštelis krapų
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulienos (gabaliukai)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
šiek tiek druskos
25 mililitrai aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos gabaliukus pagardiname prieskoniais, pipirais, bei druska ir kepame keptuvėje. Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepame aliejuje. Pieną išplakame su garstyčiom, pomidorų padažu, krapais, miltais ir trupučiu druskos. Kai mėsa baigia kepti, supilame padažą, svogūnus ir viską mentele maišome, kol padažas pradeda tirštėti. Tiekiame su bulvių koše.