• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 150 gramų sūris
  • 8 vienetai marinuotų pievagrybių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 skiltelės česnakų
  • 5 žiupsneliai prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 žiupsneliai juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 150 gramų sūris
  • 8 vienetai marinuotų pievagrybių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 skiltelės česnakų
  • 5 žiupsneliai prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 žiupsneliai juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, pipirus, įtarkuojame svogūną, 3 česnako skilteles, dedame supjaustytus pievagrybius.
    Viską gerai išmaišome.
    Paruoštą faršą tolygiai dedame į kepimo indą.
    Kepame apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  2. Kol kepa apkepas, paruošiame jam užpilą:
    Smulkiai supjaustome pomidorą, tarkuojame fermentinį sūrį, likusias dvi česnako skilteles, dedame majonezą.
    Viską gerai išmaišome.
    Kai faršo apkepas iškeps, ištraukiame jį iš orkaitės ir užpilame pagamintu užpilu.
    Tolygiai išskirstome. Ir kepame orkaitėje dar apie 10 minučių.
    Skanaus.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų