• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų (sutarkuotos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 400 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą apkepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus, sudedame susmulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas.
    Šiek tiek apkepe, pilame 200 ml vandens ir uždarę keptuvę viską kartais pamaišant paliekame tušintis.
    Kai vanduo išgaruoja reikia įpilti dar 200 ml vandens, tada įdėti prieskonių. Druskos reikės nemažai, nes morkos šiam patiekalui duoda saldumo.
    Viskas išsitušins per 25 minutes, šiaip man labai skanu. :))

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų (sutarkuotos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 400 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą apkepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus, sudedame susmulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas.
    Šiek tiek apkepe, pilame 200 ml vandens ir uždarę keptuvę viską kartais pamaišant paliekame tušintis.
    Kai vanduo išgaruoja reikia įpilti dar 200 ml vandens, tada įdėti prieskonių. Druskos reikės nemažai, nes morkos šiam patiekalui duoda saldumo.
    Viskas išsitušins per 25 minutes, šiaip man labai skanu. :))

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų