Faršą apkepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus, sudedame susmulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas. Šiek tiek apkepe, pilame 200 ml vandens ir uždarę keptuvę viską kartais pamaišant paliekame tušintis. Kai vanduo išgaruoja reikia įpilti dar 200 ml vandens, tada įdėti prieskonių. Druskos reikės nemažai, nes morkos šiam patiekalui duoda saldumo. Viskas išsitušins per 25 minutes, šiaip man labai skanu. :))
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai morkų (sutarkuotos)
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
400 mililitrų vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą apkepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus, sudedame susmulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas. Šiek tiek apkepe, pilame 200 ml vandens ir uždarę keptuvę viską kartais pamaišant paliekame tušintis. Kai vanduo išgaruoja reikia įpilti dar 200 ml vandens, tada įdėti prieskonių. Druskos reikės nemažai, nes morkos šiam patiekalui duoda saldumo. Viskas išsitušins per 25 minutes, šiaip man labai skanu. :))