Miltus sumaišyti su druska ir pipirais. Kiaulienos gabaliukus pavolioti miltų mišinyje ir apkepinti alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po 4 min. Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinti česnakus ir supilti actą bei sultinį, suberti smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinti 3-4 min. Tada sudėti kiaulienos gabalus ir dar patroškinti 5-6 min.
Autorius: Marina
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
400 gramų pomidorų pastos
400 gramų kiaulienos
1 stiklinė kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 stiklinė acto (balzaminis)
200 gramų pievagrybių
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 stiklinė sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su druska ir pipirais. Kiaulienos gabaliukus pavolioti miltų mišinyje ir apkepinti alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po 4 min. Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinti česnakus ir supilti actą bei sultinį, suberti smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinti 3-4 min. Tada sudėti kiaulienos gabalus ir dar patroškinti 5-6 min.