• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 400 gramų pomidorų pastos
  • 400 gramų kiaulienos
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė acto (balzaminis)
  • 200 gramų pievagrybių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su druska ir pipirais.
    Kiaulienos gabaliukus pavolioti miltų mišinyje ir apkepinti alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po 4 min.
    Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinti česnakus ir supilti actą bei sultinį, suberti smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinti 3-4 min.
    Tada sudėti kiaulienos gabalus ir dar patroškinti 5-6 min.

Autorius: Marina

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 400 gramų pomidorų pastos
  • 400 gramų kiaulienos
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė acto (balzaminis)
  • 200 gramų pievagrybių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su druska ir pipirais.
    Kiaulienos gabaliukus pavolioti miltų mišinyje ir apkepinti alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po 4 min.
    Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinti česnakus ir supilti actą bei sultinį, suberti smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinti 3-4 min.
    Tada sudėti kiaulienos gabalus ir dar patroškinti 5-6 min.

Autorius: Marina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų