• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 320 gramų kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 325 gramai daržovių (šaldytos, "Wok Thai")
  • šiek tiek raudonėlių
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tailandietiškų daržovių mišinys:
    geltonosios morkos
    morkos
    šparaginės pupelės
    svogūnai
    paprikos
    bambukų ūgliai
    mažieji saldieji kukurūzai
    juodieji grybai

    Kiaulieną supjaustyti gabaliukais ir pakepinti aliejuje. Sudėti atšildydtas daržoves ir maišant kepti toliau. Per sietelį ant viršaus užsijoti krakmolą, vis pamaišant, kad pasiskirstytų tolygiai. Kepimo-troškinimosi eigoj, vis pamaišant, vieną po kito pilti grietinėlę, pomidorų pastą, sojos padažą. Pabarstyti prieskoniais ir tiekti su biriai virtais ryžiais. Galima pabarstyt trupučiu tarkuoto sūrio.
    Skanaus ;)

    Užtruksite ilgiausiai pusvalandį, gaminsite be jokio vargo, o skanu bus iki begalybės.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 320 gramų kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 325 gramai daržovių (šaldytos, "Wok Thai")
  • šiek tiek raudonėlių
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tailandietiškų daržovių mišinys:
    geltonosios morkos
    morkos
    šparaginės pupelės
    svogūnai
    paprikos
    bambukų ūgliai
    mažieji saldieji kukurūzai
    juodieji grybai

    Kiaulieną supjaustyti gabaliukais ir pakepinti aliejuje. Sudėti atšildydtas daržoves ir maišant kepti toliau. Per sietelį ant viršaus užsijoti krakmolą, vis pamaišant, kad pasiskirstytų tolygiai. Kepimo-troškinimosi eigoj, vis pamaišant, vieną po kito pilti grietinėlę, pomidorų pastą, sojos padažą. Pabarstyti prieskoniais ir tiekti su biriai virtais ryžiais. Galima pabarstyt trupučiu tarkuoto sūrio.
    Skanaus ;)

    Užtruksite ilgiausiai pusvalandį, gaminsite be jokio vargo, o skanu bus iki begalybės.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų