Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, įtrinti pipirais, rozmarinais, apipilti aliejumi bei ananasų sultimis, įdėti į polietileninį maišelį ir palikti per naktį šaltoje vietoje.Nusausintus mėsos gabaliukus dėti į riebalais pšlakstytą, įkaitusią keptuvę ir kepti. Arba galima kepti ant grotelių, bet kepant ant grotelių būtina kaskart mėsą apšlakstyti marinatu. Prieš kepant galima dar apibarstyti druska. Patiekti galima su bulvėmis, ryžiais ar daržovėmis.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek rozmarino
400 gramų kiaulienos
1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
0.5 stiklinės ananasų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, įtrinti pipirais, rozmarinais, apipilti aliejumi bei ananasų sultimis, įdėti į polietileninį maišelį ir palikti per naktį šaltoje vietoje.Nusausintus mėsos gabaliukus dėti į riebalais pšlakstytą, įkaitusią keptuvę ir kepti. Arba galima kepti ant grotelių, bet kepant ant grotelių būtina kaskart mėsą apšlakstyti marinatu. Prieš kepant galima dar apibarstyti druska. Patiekti galima su bulvėmis, ryžiais ar daržovėmis.