INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 300 gramų pomidorų pastos
- 100 gramų svogūnų
- 500 gramų kiaulienos galvų (virta, mėsa)
- šiek tiek acto
- 200 gramų marinuotų agurkų
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai krienų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Galvos mėsa supjaustoma plonomis riekutėmis. Išimamos pomidorų sėklos ir jie supjaustomi juostelėmis, taip pat supjaustomi agurkai ir svogūnai. Daržovės sumaišomos su mėsa, pasūdomos. Aliejus išplakamas su krienais, actu, įberiama pipirų, druskos. Padažu užpiltos salotos palaikomos šaltai 1 valandą. Prieš patiekiant puošiamos žalumynais.
REKLAMA