Mangus nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite kubeliais. Obuolius taip pat nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite viename dubenyje mangus, obuolį, svogūną, kalendrą bei košerinę druską. Įspauskite į tą patį dubenį laimų sultis ir viską gerai išmaišykite. Patepkite kepimo skardą sviestu sudėkite 2 tortilijas, ant jų sudėkite pasigamintą mangų masę ir ant viršau uždekite kitas dvi tortilijas. Kepkite apie 5 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekite supjaustę skiltelėmis, kaip užkandį. Skanaus.
Autorius: Ilona
INGREDIENTAI:
1/4 stiklinės kalendrų (šaldyta/šviežia, kapota)
2 vienetai mangų
1 vienetas obuolių
0.5 vieneto svogūnų (raudonieji)
šiek tiek druskos (jūros)
šiek tiek sviesto
2 vienetai žaliųjų citrinų
4 vienetai tortilijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mangus nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite kubeliais. Obuolius taip pat nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite viename dubenyje mangus, obuolį, svogūną, kalendrą bei košerinę druską. Įspauskite į tą patį dubenį laimų sultis ir viską gerai išmaišykite. Patepkite kepimo skardą sviestu sudėkite 2 tortilijas, ant jų sudėkite pasigamintą mangų masę ir ant viršau uždekite kitas dvi tortilijas. Kepkite apie 5 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekite supjaustę skiltelėmis, kaip užkandį. Skanaus.