Viename dubenyje sumaišome miltus, druską, kepimo miltelius ir sviestą. Tuomet supilame šiltą pieną ir išminkome vientisą tešlą. Tešlą padedame maždaug 15-20 min. į šaldytuvą. Per tą laiką susismulkiname daržoves. Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalius blynus. Ant pusės pasigamintų tešlos blynų sudedame daržoves, užbarstome sūrio, užtepame grietinės ir kiekvieną blyną uždengiame pasiliktais tešlos blynais. Tešlos kraštelius gražiai sulipiname ir įdarytas tortilijas dedame į keptuvę. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanaus.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
1 stiklinė kukurūzų
3 vienetai morkų
2 vienetai paprikų (raudonoji)
2 vienetai paprikų (žalioji)
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė žirnių
1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės pieno (šiltas (arba vanduo))
1 stiklinė fermentinio sūrio (tarkuotas)
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
0.5 stiklinės grietinės
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
0.5 vieneto pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenyje sumaišome miltus, druską, kepimo miltelius ir sviestą. Tuomet supilame šiltą pieną ir išminkome vientisą tešlą. Tešlą padedame maždaug 15-20 min. į šaldytuvą. Per tą laiką susismulkiname daržoves. Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalius blynus. Ant pusės pasigamintų tešlos blynų sudedame daržoves, užbarstome sūrio, užtepame grietinės ir kiekvieną blyną uždengiame pasiliktais tešlos blynais. Tešlos kraštelius gražiai sulipiname ir įdarytas tortilijas dedame į keptuvę. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanaus.