INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) ((galima naudoti aliejų))
- šiek tiek druskos
- 450 gramų avienos
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus susmulkinti, apkepinti ir sumaišyti su pomidorų pasta.
Bulves nuskusti, supjaustyti šiaudeliais, perplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Mėsą nuplauti, išpjaustyti sausgysles, supjaustyti nedideliais 10-15 gramų gabaliukais. Sudėti į keptuvę ir pusiau apkepinti, tada įdėti taukus (vietoj taukų galima naudoti aliejų) ir bulves. Vis pamaišant iškepti, pridėti svogūnus ir 2-3 minutes pakaitinti.
Nukelti nuo ugnies, apibarstyti susmulkintomis petražolėmis.
REKLAMA