Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais. Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų. Viską sudėkite į kepimo indą. Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų. Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Skanaus!
Autorius: Tomas M.
INGREDIENTAI:
10 vienetų bulvių (geriausia šviežios)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
5 vienetai vištienos blauzdelių
šiek tiek majonezo
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (bulvių)
šiek tiek prieskonių (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais. Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų. Viską sudėkite į kepimo indą. Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų. Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Skanaus!