0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (ir raudonieji, po)
1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
1 vienetas svogūnų (dideli)
2 kilogramai vištienos blauzdelių
2 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkiname svogūnus ir česnaką. Paprikos miltelius sumaišome su čiobreliais, juodaisiais ir raudonaisiais pipirais ir druska. Vištų šlauneles įtriname prieskoniais, sudedame svogūnus ir česnakus, išspaudžiame citrinos sulčių, supilame actą ir aliejų. Išmaišome ir marinuojame apie 2-3 valandas. Kepame virš karštų žarijų.
SKANAUS
Autorius: Deimantė
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
3 česnakų
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (ir raudonieji, po)
1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
1 vienetas svogūnų (dideli)
2 kilogramai vištienos blauzdelių
2 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkiname svogūnus ir česnaką. Paprikos miltelius sumaišome su čiobreliais, juodaisiais ir raudonaisiais pipirais ir druska. Vištų šlauneles įtriname prieskoniais, sudedame svogūnus ir česnakus, išspaudžiame citrinos sulčių, supilame actą ir aliejų. Išmaišome ir marinuojame apie 2-3 valandas. Kepame virš karštų žarijų.