• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (ir raudonieji, po)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 2 kilogramai vištienos blauzdelių
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkiname svogūnus ir česnaką.
    Paprikos miltelius sumaišome su čiobreliais, juodaisiais ir raudonaisiais pipirais ir druska.
    Vištų šlauneles įtriname prieskoniais, sudedame svogūnus ir česnakus, išspaudžiame citrinos sulčių, supilame actą ir aliejų. Išmaišome ir marinuojame apie 2-3 valandas.
    Kepame virš karštų žarijų.

    SKANAUS

Autorius: Deimantė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (ir raudonieji, po)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 2 kilogramai vištienos blauzdelių
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkiname svogūnus ir česnaką.
    Paprikos miltelius sumaišome su čiobreliais, juodaisiais ir raudonaisiais pipirais ir druska.
    Vištų šlauneles įtriname prieskoniais, sudedame svogūnus ir česnakus, išspaudžiame citrinos sulčių, supilame actą ir aliejų. Išmaišome ir marinuojame apie 2-3 valandas.
    Kepame virš karštų žarijų.

    SKANAUS

Autorius: Deimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų