2 kilogramai vištiena (kulšelės, sparneliai ir pan.)
6 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas prieskonių (vištienai)
3 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištos dalis sumaišyti su smulkintais svogūnais, prieskoniais, kalendra. Majonezą sumaišyti su kečupu ir užpilti ant vištienos, išmaišyti ir palikti šaltai 5 valandoms. Kepti virš žarijų 15 minučių.
Autorius: Aurelija
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas kalendrų
4 vienetai svogūnų
2 kilogramai vištiena (kulšelės, sparneliai ir pan.)
6 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas prieskonių (vištienai)
3 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištos dalis sumaišyti su smulkintais svogūnais, prieskoniais, kalendra. Majonezą sumaišyti su kečupu ir užpilti ant vištienos, išmaišyti ir palikti šaltai 5 valandoms. Kepti virš žarijų 15 minučių.