Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus! Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
150 gramų kvietinių miltų
1 kilogramas stintų
1 valgomasis šaukštas druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 valgomasis šaukštas raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus! Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.