Kiaušinį išplakti su pienu ir įberti druskos bei juodųjų pipirų. Krabų lazdeles pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose. Česnaką susmulkinti ir truputėlį pakepinti aliejuje. Tame pačiame aliejuje toliau apkepti krabų lazdeles. Patiekti karštas, apibarstytas sūriu ir smulkintomis petražolėmis, apdėliotas apelsino skiltelėmis. Skanaus.
Kiaušinį išplakti su pienu ir įberti druskos bei juodųjų pipirų. Krabų lazdeles pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose. Česnaką susmulkinti ir truputėlį pakepinti aliejuje. Tame pačiame aliejuje toliau apkepti krabų lazdeles. Patiekti karštas, apibarstytas sūriu ir smulkintomis petražolėmis, apdėliotas apelsino skiltelėmis. Skanaus.