INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 500 gramų žuvies (ežerinė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį išvalykite, ištrinkite druska ir pipirais. Palaikykite nors 30 min. ir kepkite ant aliejaus.
Jei žuvis nestambi, kepant tik ant aliejaus apskrunda ir ją galima valgyti net su kaulais, labai skanu.
Stambesnę žuvį prieš kepant galite pavilgyti kiaušinio plakinyje, po to miltuose ir tik tuomet kepti.
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 500 gramų žuvies (ežerinė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį išvalykite, ištrinkite druska ir pipirais. Palaikykite nors 30 min. ir kepkite ant aliejaus.
Jei žuvis nestambi, kepant tik ant aliejaus apskrunda ir ją galima valgyti net su kaulais, labai skanu.
Stambesnę žuvį prieš kepant galite pavilgyti kiaušinio plakinyje, po to miltuose ir tik tuomet kepti.
Autorius: Tomas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI