PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duoną supjaustome kubeliais ir išverdame aliejuje. Fermentinį surį supjaustyti kubeliais, porą perpjauti per pusę ir supjaustyti (jei poras labai didelis, tai užteks vienos pusės), krabų lazdeles įpjauti per pusę ir supjaustyti. Nepjaustykite labai smulkiai, kad nebūtų košė. Viską sumaišyti su majonezu. Skanaus!
P.S. fermentinis sūris neturi būti labai rūgštus, puikiai tinka "Olandų", "Rokiškio", "Saulės". Duona labiausiai tinka šviesi, kaip pavyzdžiui "Palangos", jos šiukštu nesudeginkite. Krabų lazdeles imkite tik atšildytas, jos sultingesnės, nei šaldytos.
Siūlau šią mišrainę išmėginti visiems, net tinginiukėms, tai - puikus receptas, nes gaminimo čia itin mažai, o rezultatas pradžiugins ir šeimos narius, ir nustebins svečius.
Tiesa, jei mišrainės ketinate palikti rytdienai, tai nesumaišykite visos keptos duonos, geriau ją įmaišyti į mišrainę prieš patiekiant, nes pabuvusi šaldytuve, kepta duona suminkštėja.