Nuostabų kvapą skleidžiančios keptos bulvės su rozmarinu, tiks šalia įvairių patiekalų!
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 6 skiltelės česnakų
- 1 sauja rozmarino
- 1 žiupsnelis pipirai
- 1 žiupsnelis druskos
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskutame ir apverdame 10 - 15 minučių, kad truputį suminkštėtų, į verdančias bulves įberiame druskos.
- Išimame bulves ir su bulvių trintuvu truputį jas paspaudžiame. Pagardinam druska ir pipirais, gerai išvoliojame prieskoniuose.
- Dedame bulves į stiklinį indą ir įpilam aliejaus, išvoliojam bulves. Apibarstome rozmarinais (pasiliekame truputėlį rozmarinu papuošimui) ir dedame česnako skilteles.
- Kepame bulves orkaitėje ~ 30-40 min. Iškepusias bulves apiberiame šviežiais rozmarinais. Skanaus!
REKLAMA